Merkbeleving ABN AMRO Hockey play-offs

Sportmarketingbureau TIG Sports, verantwoordelijk voor de merkbeleving van ABN AMRO bij de Hockey play-offs, was in 2009 op zoek naar mogelijkheden om een speciale bankpashoes als give-away voor de toeschouwers te produceren. Vanwege de kennis en de beschikking over uitgebreide productiemogelijkheden in China werd Nephews benaderd.

De uitdaging was om in zeer korte tijd de geschikte productiepartner te vinden. Deze moest niet alleen de vereiste kwaliteit kunnen leveren, maar ook over de benodigde productietechniek beschikken. Binnen enkele weken konden wij diverse samples van het ruwe ontwerp aanbieden, om zo de wensen haarfijn af te stemmen. Uiteindelijk werden 22.000 bankpashoesjes in 6 varianten tijdens de play-offs uitgedeeld.

In 2010 verzorgde Nephews voor de ABN AMRO “Key Shirts”. ABN AMRO stelde twee eisen aan dit product; er moest een duidelijke link zijn met de verschillende clubtenues van de spelers, en het moest een product zijn wat dagelijks gebruikt wordt, Uitgangspunt voor deze give away was een link met het clubtenue van de spelers én dagelijks bruikbaarheid zodat de merkbeleving blijvend ondersteund wordt. Een kleurrijke Key Shirt als hoesje voor sleutels was de oplossing.

In 2011 ontwikkelden Nephews de ABN AMRO Rubikube Sleutelhanger. De boodschap achter deze give-away is dat ABN AMRO niet alleen hoogstaande sportprestaties ondersteunt, maar ook voor inzicht, intelligentie en probleemoplossend vermogen staat. Deze slimme give away is een blikvanger die dagelijks gebruikt kan worden. De sponsornaam is op ieder vlak aanwezig.

In 2012 leverden we handige zweetbandjes met een ritsje voor het opbergen van een sleutel of wat geld. De zweetbandjes werden voorzien van een geborduurd logo van de club en ABN AMRO.
Veel bezoekers van de play-offs hockeyen zelf niet en door deze give-away worden ze toch aangemoedigd om wat meer aan lichaamsbeweging te doen.

Wilt u meer weten over maatwerk relatiegeschenken en premiums voor uw organisatie,

bel of mail:
Tel:+31 (0) 207 894 820
Mob: +31 (0) 652 687 734
Mail: Benjamin@nephews.eu

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates