KLM Open

Voor dit grootste golftoernooi in Nederland ontwikkelen wij in 2012 weer een uniek sporttas voor de VIP genodigden van de drie hoofdsponsors: KLM, Deloitte en ABN AMRO. De tas moest in een lijn zijn met het eerder ontworpen toilette tasjes voor het deloitte ladies open. Dit is het derde jaar dat Nephews zorgt voor een origineel en kwalitatief VIP-cadeau.

De succesvolle samenwerking stamt vanaf 2009, toen Nephews voor het eerst bij het KLM Open betrokken werd. Het idee voor het cadeau was een sporttas, uitgevoerd in een damesvariant en een herenvariant. Voor de damessporttas bestond al een ontwerp. Onze uitdaging was een producent te vinden die de kleurrijke bedrukking in de vereiste kwaliteit kon printen. Voor de herensporttas deden wij het ontwerp en de productie, waarbij samen met de klant naar allerlei details is gekeken. Van model en materiaalkeuze tot opdruk en draaghengsels.

In 2010, het jaar van de tijger, ontwierpen wij een unieke Tijger Headcover voor golfclubs. Deze headcover werd op duurzame wijze vervaardigd en de opbrengst ging gedeeltelijk naar het WWF ter behoud van de tijger. In het eindresultaat zijn de unieke kenmerken van vijf versies samengebracht, waarbij de productiemethode en de materialen door het WWF goedgekeurd moesten worden.

Gebaseerd op de eerdere succesvolle samenwerking, werden wij ook gevraagd een digitale radio te leveren zonder complicaties als batterijen wisselen, wekalarmen en ingewikkelde menu’s. De radio moest de volle vier dagen van het toernooi meegaan en aan keycord gehangen kunnen worden. Uit tientallen radio’s werd toen een model gekozen dat technisch aangepast is om aan alle eisen te voldoen. Binnen budget en planning leverden wij 10.000 KLM Open Radio’s.

Wilt u meer weten over maatwerk relatiegeschenken en premiums voor uw organisatie?

Bel of mail:
Tel:+31 (0) 207 894 820
Mob: +31 (0) 652 687 734
Mail: Benjamin@nephews.eu

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates