KLM Platinum – Elite premium

Voor haar frequent flyers met Platinum – Elite status organiseert de KLM jaarlijks een exclusief golftoernooi. Dit maatwerkevenement vindt plaats in aansluiting op het KLM Open dat met 45.000 bezoekers het best bezochte toernooi in de European Tour is.

Nephews kreeg voor de editie 2010 de opdracht om met een passend cadeau te komen. Uit de besprekingen kwam naar voren dat het aan reizen gerelateerd moest zijn, hoge kwaliteit moest hebben en duurzaam vervaardigd moest zijn. In lijn met het KLM-merkimago was een stijlvolle en krachtige uitstraling vereist. Binnen het gestelde budget kon Nephews een plantaardig gelooide lederen kostuumtas ontwikkelen. Deze werd uitgevoerd met een unieke KLM binnenvoering en voorzien van een praktisch reishangersysteem.

Na het succes in 2010, mocht Nephews de uitstraling van de kostuumtas vertalen in een fraaie weekendtas voor 2011. Deze tas werd eveneens vervaardigd in het eerder gebruikte plantaardig gelooide leer en met dezelfde KLM-binnenvoering.

In dezelfde lijn als paktas en weekend tas ontwierp Nephews voor 2012 een functionele laptop actetas. Voorzien van een praktisch indeling voor laptop, lader en documenten.

Wilt u meer weten over maatwerk relatiegeschenken en premiums voor uw organisatie?

Bel of mail:
Tel:+31 (0) 207 894 820
Mob: +31 (0) 652 687 734
Mail: Benjamin@nephews.eu

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates